Ποιος είμαι

 

11165151_413536462155730_6286743418724386114_nΜεγάλωσα στην Αθήνα όπου ζω μέχρι και σήμερα. Είμαι 44 ετών, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο.

Μαθήτευσα στα σχολεία του Γκύζη και των Αμπελοκήπων. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza” και είμαι κάτοχος δύο Μάστερ του ιδίου Πανεπιστημίου με βαθμό επίδοσης άριστα με έπαινο. Ολοκλήρωσα με άριστα τη διδακτορική μου διατριβή στο τμήμα Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκα και εκπαιδεύτηκα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Broward County, στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Για το επιστημονικό μου έργο έχω βραβευθεί με υποτροφίες, μεταξύ των άλλων, από την UNESCO και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Είμαι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πολλών επιστημονικών εταιριών καθώς και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ιατροδικαστικής. Από τον Οκτώβριο του 2014 εκλέχτηκα Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας.

Σήμερα, διατηρώ ιατρείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (www.iatrodikastiki.gr) και είμαι τακτικός Καθηγητής της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Κοινωνικοπολιτική δράση

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά. Ξεκίνησα την κοινωνικοπολιτική μου δράση στα μαθητικά συμβούλια του 3ου Γυμνασίου Αθηνών και στη συνέχεια ως πρόεδρος δεκαπενταμελούς του 3ου Λυκείου Αθηνών. Καθ’ όλη τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων συμμετείχα ως ενεργό μέλος στα Δ.Σ φοιτητικών συλλόγων. Διετέλεσα επίσης μέλος της εκπαιδευτικής επιτροπής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιταλίας, ενώ συμμετείχα ως εκπρόσωπος των αποδήμων της συγκεκριμένης χώρας στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού.

Με την επιστροφή μου από τις ΗΠΑ το 2010 εκλέχτηκα πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νεαπόλεως Εξαρχείων της Νέας Δημοκρατίας καθώς και μέλος της Α1 ΝΟΔΕ της Αθήνας.

Στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης του 2010, εκλέχτηκα πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, με το συνδυασμό «Αθήνα πόλη της ζωής μας».

Συμμετείχα στο Δ.Σ του ΕΟΤ και στην Επιτροπή κοιμητηρίων του Δήμου Αθηναίων. Επίσης διατέλεσα αναπληρωτής πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας της 7ης Δ.Κ. του Δήμου Αθηναίων.

Στο 9ο συνέδριο (2013) της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής. Το 2014 ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο “Αθήνα Μπορείς” και εκλέχτηκα 8ος ανάμεσα σε 100 υποψηφίους και μέχρι σήμερα είμαι μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Με απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ είμαι Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων και συμμετέχω στον τομέα Υγείας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Ακολουθήστε με
Εγγραφή σε RSS
%d bloggers like this: